BOTOX


Botox® er en meget effektiv behandling til at reducere linjer, rynker på panden og rynkede linjer i ansigtet. Det er den mest populære behandling hos Refine.

Alle vores Botox® injektioner gives af dygtige og erfarne kosmetiske behandlere, der specialiserer sig i at skræddersy behandlingen til dine individuelle behov. Dette betyder at du får et friskt men helt naturligt udseende.

Behandlingen i sig selv tager ca. 15 minutter at fuldføre og efter behandlingen kan du køre eller gå tilbage til arbejde med det samme. Der kræves ingen restitutionsperiode. Det er en ekstremt sikker og gennemtestet procedure.

HVAD ER BOTOX

Botox er et toxin udvundet fra bakterier og er igennem 25 år blevet anvendt til behandling af kosmetisk og svedtendens behandlinger. Botox virker ved at forhindre frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskler, hvilket får musklerne til at slappe af

HVORDAN VIRKER BOTOX

Ansigtsrynker er enten dynamiske eller statiske.
Dynamiske rynker kommer som følge af muskelsammentrækninger i huden. Det er altså rynker/folder i huden, der opstår, når man f.eks. kniber øjnene sammen eller smiler, og de forsvinder igen, når man slapper af.

Dynamiske rynker kan kun behandles med BOTOX.
BOTOX forhindrer musklerne i at bevæge sig i en periode, hvorved man i denne periode udglatter huden og således lammer de muskler, der forårsager rynkerne / folderne i huden. Føle-sansen i de behandlede områder er uændret.

Statiske rynker kommer som følge af træk fra tyngdekræften og tab af fedt, hyaluronsyre, elastin og kollagen med alderen. Disse typer af rynker er synlige uanset muskelaktivitet, hvilket betyder, at de også er til stede, når man slapper af i ansigtet.

Der findes flere forskellige måder at behandle statiske rynker på herunder f.eks. med FILLER.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN MED BOTOX

Behandling med BOTOX foretages enten af vores sygeplejerske eller speciallæge.

Ved behandlingen injiceres små mængder af produktet i den muskulatur, hvorpå der ønskes behandling. Effekten indtræder langsomt i løbet af 3-8 dage, og vil igen langsomt aftage efter ca. 2-4 måneder.

Man anbefaler, at behandlingen herefter gentages for at opnå varig effekt.
I visse tilfælde kan virkningen ikke være tilstrækkelig eller der kan opstå uhensigtsmæssig asymmetri – i sådanne tilfælde vil man foretage en Touch-Up-behandling efter ca. 14 dage.

EFFEKT:

Behandling med BOTOX giver oftest en flot og tydelig reduktion i de dynamiske linjer. Effekten kan dog variere fra person til person. Nogle personer skal have større mængde produkt end andre for at opnå den ønskede effekt.

Der findes også visse personer, som desværre ikke er modtagelige for behandlingen – formentlig fordi de har antistoffer, der neutraliserer produktets effekt.

FØR BEHANDLING:

Det er et krav, at der er foretaget forundersøgelse ved vores speciallæge før behandling med BOTOX foretages. Ved forundersøgelsen vil der blive spurgt ind til hvilke ønsker og forventninger du har til behandlingen. Du vil blive informeret om, hvordan behandlingen vil foregå. Der skal gå minimum 48 timer fra forundersøgelsen til selve behandlingen.

Gratis forundersøgelse


Behandlingen begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge.

Klik her for at booke en tid

Bliv ringet op

FÅ EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

BESTIL TID HER

You have Successfully Subscribed!