BEKYMRINGSRYNKER (RYNKER MELLEM ØJNENE) 


Rynker mellem øjnenbrynene kaldes i daglig tale “bekymringsrynker“  eller 11-tallet, da de viser sig som to streger.

Mange mennesker er generede af deres bekymringsrynker, da de giver et unødvendigt alvorligt, anstrengt eller bekymret ansigtsudtryk.
Botox, som injiceres i området ved bekymringsrynkerne, kan få huden mellem brynene til at slappe af, så rynkerne forsvinder. Samtidigt vil behandlingen ikke efterlade ansigtet uden sin mimik. 

Lad os høre dine forventninger først 

Behandlingen begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge. Det er vigtigt, vi kender dine forventninger, ønsker og præferencer. Hos Refine har vi ekspertisen i alle effektive rynkebehandlinger, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling, og du er garanteret at få den bedste rådgivning og vejledning.  

En botox behandling varer cirka 15 minutter, og du behøves ingen restitutionstid. Du kan med det samme gå eller køre fra klinikken og vende tilbage til din dagligdags gøremål.   

Effekten indtræder langsomt i løbet af 3-8 dage, og vil igen begynde at aftage langsomt efter ca. 2-4 måneder. 

Vi anbefaler, at behandlingen efter 2-4 måneder gentages, hvis du ønsker at opnår en varig effekt.
I visse tilfælde kan virkningen ikke være tilstrækkelig eller der kan opstå uhensigtsmæssig asymmetri – i sådanne tilfælde vil man foretage en Touch-Up-behandling efter ca. 14 dage. 

Har du spørgsmål til botox behandlinger mod bekymringsrynker, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.  

Gratis forundersøgelse


Behandlingen begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge.

Klik her for at booke en tid

Bliv ringet op

FÅ EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

BESTIL TID HER

You have Successfully Subscribed!