KORREKTION AF RYNKER UNDER ØJNENE


 Rynker under øjnene kan være frustrerende, da de giver et træt og udmattet udtryk i ansigtet. Rynker opstår af flere årsager, og hos Refine behandler vi ofte rynker under øjnene. Rynkerne kan idag  behandles effektivt med Botox, hvilket giver flotte resultater. Botox behandling er den mest populære type af behandling hos Refine. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at en Botox behandling ikke fjerner “poser” eller mørkfarvning under øjnene.

Botox behandlinger tager ikke lang tid, og efter selve behandlingen behøver du ikke nogen restitutionstid. Det betyder, at du let kan gå eller køre hjem fra klinikken, eller endda tage tilbage på arbejdet. Alle vores botox behandlinger udføres af vores specialuddannede læger eller specialuddannede sygeplejersker. Det er vigtigt at understrege, at en botox behandling ikke holder evigt, og at effekten vil aftage over en tidsperiode på 2-4 måneder. Man anbefaler opfølgende behandlinger, for at opnå en varig effekt. 

Med en behandling der inkluderer korrektion af rynkerne under øjnene kan du få dit friske udtryk i ansigtet tilbage, og mange opnår en følelse af at se yngre ud.

Lad os høre dine forventninger til korrektion af rynker under øjnene først

Behandlingen begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge. Alle mennesker og ansigtsformer er forskellige, og derfor har vi som krav hos Refine, at en konsultation skal forekomme, så lægen kan give dig den bedst mulige rådgivning. Det er vigtigt, at vi kender dine forventninger, ønsker og præferencer. Hos Refine har vi ekspertisen i alle effektive rynkebehandlinger, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Hvis du har spørgsmål til behandling af rynker under øjnene, til botox eller andre kirurgiske behandlinger, så kontakt os endelig. Lægerne og sygeplejerskerne sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at booke en gratis konsultation på klinikken. 

Gratis forundersøgelse


Behandlingen begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge.

Klik her for at booke en tid

Bliv ringet op

FÅ EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

BESTIL TID HER

You have Successfully Subscribed!