MICROBOTOX

MICROBOTOX


Microbotox er en teknik, der behandler hudens kvalitet og porestruktur. Behandlingen anvendes for at mindske forstørrelsen af porestrukturen, som ofte opstår i forbindelse med at vi ædles. En forstørrelse af porestrukturen vil ofte få huden til at se træt og livløs ud.

Microbotox afslapper ikke selve musklerne, som den klassiske Botox behandling, men virker helt overfladisk og forbedrer hudens glød og teint.

Ved Microbotox er der således mere tale om en ”hudkvalitetsforbedring” end en klassisk rynkebehandling.

Behandlingen kræver huden bliver stukket talrige gange, men hele processen varer ikke mere end max 10 minutter. Du behøves ingen restitutionstid og kan både gå og køre fra klinikken tilbage til din hverdag, arbejde eller andet.

Vi behandler med denne teknik både i panden, på kinderne, hagen, halsen og decolleté. Du kan altså få en komplet ansigtsbehandling eller blot på udvalgte områder.

Lad os høre dine forventninger til Microbotox

Før behandlingen begynder vi altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge. Det er vigtigt, at vi kender dine forventninger og præferencer, så vi kan sammensætte den bedste løsning til netop dig og dine ønsker. Alle mennesker er forskellige, og det er vigtigt at tilse det område i ansigtet eller på halsen, der skal behandles for at opnå det bedste resultat for dig.

Hos REFINE har vores speciallæger ekspertisen i alle effektive rynkebehandlinger. Du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling som du får. Du kan derudover altid kontakte klinikken og stille spørgsmål til lægen.

Har du spørgsmål til Microbotox eller andre behandlinger, ønsker du at booke en gratis konsultation på klinikken eller andet, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Gratis forundersøgelse


Behandlingen begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge.

Klik her for at booke en tid

Bliv ringet op

FÅ EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

BESTIL TID HER

You have Successfully Subscribed!