PANDERYNKER


Panderynker får dig hurtigt til at se ældre ud, end du er – og ældre, end du føler dig. Det er derfor een af vore oftest benyttede behandlinger.

Panderynker er helt normale og opstår, fordi musklerne i panden trækker sig sammen. Det er det vi kalder dynamiske rynker, og derfor begynder vi oftest behandlingen med Botox. Botox får musklerne til at slappe af, så huden igen glatter sig ud – og du vil opnå et yngre udtryk i ansigtet.

Behandlingen af panderynker tager ikke lang tid, og du behøves ikke nogen restitutionstid. Det betyder, at du let kan både gå og køre fra klinikken tilbage til arbejde eller hjem. Du kan læse mere om Botox og Botox behandlinger her.

Lider du samtidig af spændingshovedpine, kan behandlingen af panderynker have en positiv sidegevinst. Hos mange ser vi faktisk, at hovedpinen også forsvinder, som en ekstra positiv bonus!

Lad os høre dine forventninger til behandling af panderynker

Før vi starter Botox behandlingen, der fjerner rynker fra panden, begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge. Det er vigtigt, vi kender dine forventninger og præferencer, så vi kan rådgive dig bedst muligt, og finde den bedste løsning til netop dig. Ikke to mennesker er ens, og det er derfor vigtigt at tilse det område i ansigtet, som skal behandles.

Hos REFINE er speciallægerne eksperter i alle effektive rynkebehandlinger, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling som du får. Samtidig har du altid mulighed for at kontakte klinikken med spørgsmål til lægerne.

Har du spørgsmål til Botox, panderynker eller andet, eller ønsker du at booke en tid til en gratis konsultation hos lægen, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Gratis forundersøgelse


Behandlingen begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge.

Klik her for at booke en tid

Bliv ringet op

FÅ EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

BESTIL TID HER

You have Successfully Subscribed!