RYNKER VED MUNDVIGENE (LØFT AF MUNDVIGENE)


Når du smiler, er folden ved mundvigen bare et charmerende træk. Men med alderen bliver furen ofte dybere og mere markant, og kan dermed rynkerne ved mundvigene faktisk virke lidt triste. Der er dog flere muligheder for at vende tilbage til en mindre markant rynke.

Rynker ved mundvigene kalder man også “mentolabial fold”, og de løber i begge sider fra mundvigene og ned mod hagen. Når den udvikler sig til en permanent fure, skyldes det, at vævet i kinden bliver slappere med årene, så kinden falder fremefter og nedad. Rynkerne er altså helt normalt, og blot et tegn på at vi er blevet ældre.

HVAD VIRKER BEDST FOR DIG?

Normalt mindsker vi furen med filler eller Botox.

Den rigtige behandling for dig kan vi først anbefale, når vi har set, hvad der skaber netop dine rynker ved mundvigene. Hos REFINE råder vi over alle effektive metoder til at behandle rynker og furer, så du får en grundig vurdering og en behandlingsplan, der tager højde for netop dine behov.

Lad os høre dine forventninger til behandling af rynker ved mundvigene

Behandlingen begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge. Det er vigtigt, vi kender dine forventninger og præferencer, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Ikke to mennesker er ens, og det er vigtigt at tilse rynkerne ved mundvigene først, så lægen kan vurdere, hvilken behandling der giver netop dig det bedste resultat. Hos REFINE har vi ekspertisen i alle effektive rynkebehandlinger, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Har du spørgsmål til behandlingen, ønsker du at booke en tid til gratis konsultation eller andet, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Gratis forundersøgelse


Behandlingen begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge.

Klik her for at booke en tid

Bliv ringet op

FÅ EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

BESTIL TID HER

You have Successfully Subscribed!