TANDKØDSSMIL (GUMMI SMILE)


Mange er utilfredse med deres smil, fordi læben løfter sig så højt, at man kan se meget af tandkødet. Dette kaldes et tandkødssmil eller gummy smile. Det er dog en overraskende enkel proces at rette det såkaldte tandkødssmil (gummy smile). Behandlingen foregår ved at injicere Botox i læben, så denne slapper af og ikke trækkes op over tandkødet, når du smiler.
Resultatet gør en stor forskel og ser meget naturligt ud.

Botox behandlingen tager ikke lang tid, og du behøves ingen restitutionstid. Det betyder at du let kan forlade klinikken og vende tilbage til arbejdet eller gå og køre hjem. 

Botox behandlinger er en af de mest populære behandlinger hos Refine. Du kan læse mere om Botox og Botox behandlinger lige her.

Lad os høre dine forventninger til behandling af tandkødssmil

Før selve behandlingen af dit tandkødssmil starter, begynder vi altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge. Det er vigtigt, at vi kender dine forventninger og præferencer, så vi kan give dig den bedst mulige rådgivning. Ikke to mennesker er ens, og det er vigtigt at tilse den del af ansigtet som skal behandles.

Hos REFINE er speciallægerne eksperter i alle effektive rynkebehandlinger, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling som du får.

Har du spørgsmål til tandkødssmil eller behandlingen, ønsker du at booke en tid eller andet, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Gratis forundersøgelse


Behandlingen begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge.

Klik her for at booke en tid

Bliv ringet op

FÅ EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

BESTIL TID HER

You have Successfully Subscribed!