UDGLATNING AF SMILERYNKER (KRAGETÆER)


De fleste mennesker har naturligt smilerynker ved øjenkrogen. Med alderen kan disse smilerynker imidlertid blive dybere og permanente.
Mennesker, der arbejder i stærkt lys f.eks. i kontorlandskaber eller udendørs, har en tilbøjelighed til at “misse” med øjnene, hvilket øger tendensen til sådanne rynker.
Smilerynker bliver i dag også kaldt kragetæer. Kragetæer er overraksende simple at fjerne. Du kan nemlig få fjernet dine smilerynker / kragetæer med Botox. Behandligen kræver faktisk blot 3-4 prik ved hvert øje.

Botox behandlingen tager ikke lang tid, og du behøves ingen restitutionstid. Det betyder, at du kan forlade klinikken og med det samme køre eller gå tilbage på arbejde eller hjem. 

Botox er en af de mest populære behandlinger hos REFINE. Du kan læse mere om Botox behandlinger her. 

Lad os høre dine forventninger til behandling af smilerynker / kragetæer

Før vi starter selve behandlingen, begynder vi altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge. Det er vigtigt, at vi kender dine forventninger og præferencer, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Ikke to mennesker er ens, og derfor er det vigtigt at tilse det område i ansigtet der ønskes behandlet.

Hos REFINE er speciallægerne eksperter i alle effektive rynkebehandlinger, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling som du får. 

Har du spørgsmål til smilerynker eller selve behandlingen, ønsker du at booke en tid til en gratis konsultation hos lægen, eller andet, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. 

Gratis forundersøgelse


Behandlingen begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge.

Klik her for at booke en tid

Bliv ringet op

FÅ EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

BESTIL TID HER

You have Successfully Subscribed!