FILLER


Der findes mange forskellige typer af fillers. De mest populære filler-typer minder meget om hinanden. Det er velkendt, at de nyere produkter på markedet, er de mest rene. Derfor har vi valgt at arbejde med JUVEDERM.

JUVEDERM er et af de nyeste produkter indenfor filler-verdenen og vi har erfaret, at produkter fra JUVEDERM har en længere holdbarhed og større renhed sammenlignet med andre typer af fillers.

HVAD ER FILLER?

Ikke-permanente fillers består af en gel af samme type hyaluronsyre, som forekommer naturligt i kroppens bindevæv.

De forskellige ikke-permanente fillers adskiller sig ved gelens viskositet, og hvorvidt der er andet end hyaluronsyre blandet i.

De tykkeste geler anvendes til fyldning af kinder, de næsttykkeste til dybere furer, folder f.eks. furen fra næse til mundvigen.

Endelig findes der ikke-permanentefillers specielt til læberne.

HVORDAN VIRKER FILLER?

Ansigtsrynker er enten dynamiske eller statiske.

Statiske rynker kommer som følge af træk fra tyngdekræften og tab af fedt, hyaluronsyre, elastin og kollagen med alderen. Disse typer af rynker er synlige uanset muskelaktivitet, hvilket betyder, at de også er til stede, når man slapper af i ansigtet.

Der findes flere forskellige måder at behandle statiske rynker på, f.eks. filler.

Dynamiske rynker kommer som følge af muskelsammentrækninger i huden. Det er altså rynker/folder i huden, der opstår, når man f.eks. kniber øjnene sammen eller smiler, og de forsvinder igen, når man slapper af. Dynamiske rynker behandles med BOTOX.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN MED FILLER?

Behandling med filler foretages enten af vores sygeplejerske eller een af vore speciallæger.

Ved behandling med filler i huden udglattes furer og folder enten helt eller delvist. Effekten kan variere fra person til person.

Ved behandling med filler i læber forstørres disse ved udfyldning. Endvidere kan produktet anvendes til at forme læberne efter personlig præference.

Effektens holdbarhed varierer efter den enkelte persons hudstruktur og blodomløb. Effekten vil normalt aftage langsomt efter 4-6 måneder i læber og efter 6 måneder i øvrige områder. 2 uger efter behandling har filleren tilpasset sig i vævet og først da vil det være muligt at behandle med yderligere filler i området såfremt dette er ønsket.

FØR BEHANDLING:

Det er et krav, at der er foretaget forundersøgelse ved vores sygeplejerske eller speciallæge før behandling med filler foretages.

Ved forundersøgelsen vil der blive spurgt ind til hvilke ønsker og forventninger du har til behandlingen. Du vil blive informeret om, hvordan behandlingen vil foregå.

Der skal gå minimum 48 timer fra forundersøgelsen til selve behandlingen.

Efter behandling: Man bør ikke anvende nogen former for make-up de første 4 timer efter behandlingen. Man skal også helst undgå aktiviteter, der øger blodtilførslen til ansigtet – f.eks. varme direkte på ansigtet, alkohol-indtagelse, træning og solbadning. Ved blå mærker eller hævelse påføres koldt på området i 10-15 min. cirka hver 2. time.

Vi understreger at en filler behandlingen ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

Gratis forundersøgelse


Behandlingen begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge.

Klik her for at booke en tid

Bliv ringet op

FÅ EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

BESTIL TID HER

You have Successfully Subscribed!