DYBE FURER FRA NÆSEN NED MOD MUNDEN


Dybe furer ved næsen og munden samt rynker på overlæben kan mindskes ved hjælp af såkaldte vævsfillers.

Behandling med vævsfiller kræver blot få injektioner og foregår over en eller flere omgange. Hver behandling tager omkring 30 minutter, og du vil opleve at kunne se resultatet med det samme.

I de tilfælde, hvor rynkerne skyldes sammentrækninger af musklerne – de såkaldte dynamiske rynker i f.eks. panden, mellem øjenbrynene eller kraftige smilerynker ved øjnene – kan Botox benyttes i stedet for vævsfiller, eventuelt i kombination med ansigtsløft.

Behandling af rynker og furer ved næsen og munden kræver individuel rådgivning.
REFINE råder over alle effektive metoder inden for rynkereduktion, og kan derfor give dig den bedst mulige og mest objektive rådgivning.

Lad os høre dine forventninger til behandling af furer ved næsen og munden

Før vi går igang med at behandle furer ved næsen og munden begynder vi altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge. Det er vigtigt, at vi kender dine forventninger og præferencer, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Samtidig får du muligheden for at stille lægen alle de spørgsmål, som du måtte have.

Hos REFINE er vores speciallæger eksperter i alle effektive rynkebehandlinger, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Har du spørgsmål til behandling af furer ved næsen og munden, ønsker du at booke en gratisk tid til konsultation eller andet, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. 

Gratis forundersøgelse


Behandlingen begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge.

Klik her for at booke en tid

Bliv ringet op

FÅ EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

BESTIL TID HER

You have Successfully Subscribed!