FYLDE I LÆBER – LIP FILLER


Ønsket om ændring af læbernes linjer eller fylde er stort hos vore klienter i alle aldre. Interessen skyldes givetvis den store betydning for ansigtets samlede udtryk som læberne har – og at korrektion er enkel og gennemtestet. Behandlingen der giver fylde i læberne kaldes også en lip filler behandling.

Resultaterne af læbeinjektioner / lip filler behandlinger kan varieres fra meget subtile rettelser til mærkbart fyldigere læber, afhængigt af resten af dine ansigtskarakteristika, egenskaber og det ønskede resultat.

Vores personlige behandlingsprogram sikrer, at din behandling passer til det udseende, du er ude efter, og sker i harmoni og balance med dit samlede udtryk. Du vil altså opleve mere fylde i dine læber, men stadig få et harmonisk og naturligt udtryk.

Hvis du overvejer at rette dine læber eller -linjer, bør du kontakte os for en gratis konsultation, og du er altid velkommen til at diskutere dine ønsker og muligheder med en af vores speciallæger, uden pligt til at bestille!

Lad os høre dine forventninger til en behandling med fylde i læber / lip filler

Før vi påbegynder en behandling på dine læber, begynder vi altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge. Det er vigtigt, at vi kender dine forventninger og præferencer, så du kan få den bedst mulige rådgivning. Ikke to mennesker er ens, og det er vigtigt at læberne tilses før vi arbejder på dem.

Hos REFINE er speciallægerne eksperter i at lave fylde i læber / lip filler behandlinger, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling som du får.

Har du spørgsmål til fylde i læber / lip filler behandlinger, ønsker du at booke tid til gratis konsultationer eller andet, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Gratis forundersøgelse


Behandlingen begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge.

Klik her for at booke en tid

Bliv ringet op

FÅ EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

BESTIL TID HER

You have Successfully Subscribed!