“RYGERYNKER” OMKRING MUNDEN


Når det kommer til rygerynker rundt om munden, så er det kvinderne, som står for skud. Kvinder er mere tilbøjelige til at udvikle rynker rundt om munden, da deres hudstruktur og muskulatur omkring munden er anderledes end mænds.

Alder og genetik spiller også en stor rolle. Hvis dine forældre eller søskende har mange rygerynker, er der en stor risiko for, at du med tiden også vil udvikle dem.
Lad os bare sige det, som det er: Rynker på overlæben er et relativt almindeligt alderstegn. Sol, ansigtsmimik – og naturligvis røg – gør det ikke bedre, men heldigvis er hjælpen enkel: Selv de talrige fine rynker på læberne kan behandles!

Oftest anbefaler vi behandling enten med filler og Botox – eller som en kombination.

Fordelen ved Botox er, at det får musklerne i læben til at slappe af, så de ikke trækker sig sammen og skaber flere små rynker.

Når vi supplerer med filler, får huden ekstra fylde og fugt indefra – og her kan vi samtidig skabe større læber.

Læberynker er ikke så enkle at glatte ud, men hos REFINE er vi specialister i kosmetisk rynkereduktion.

Start med en konsultation hos vores specieluddannede personale, så kan I sammen lægge en behandlingsplan, der tager højde for dine ønsker, muligheder og behov.

Hos REFINE råder vi over alle effektive metoder til at behandle rynker og furer, så du får en grundig vurdering.

Lad os høre dine forventninger til behandling af rygerynker

Behandlingen begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge. Det er vigtigt, at vi kender dine forventninger og præferencer, så vi kan give dig den bedst mulige rådgivning.

Hos REFINE er speciallægerne eksperter i alle effektive rynkebehandlinger, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Har du spørgsmål til rygerynker, selve behandlingen eller ønsker du at booke en gratis tid til en konsultation, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. 

Gratis forundersøgelse


Behandlingen begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge.

Klik her for at booke en tid

Bliv ringet op

FÅ EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

BESTIL TID HER

You have Successfully Subscribed!