TABT FYLDE I KINDER OG PÅ KINDBEN


Behandlingen med korrektion af kindben og fylde i kinder kræver ingen særlig forberedelse, tager blot ca. 30 minutter og resultatet ses med det samme.

Umiddelbart efter behandlingen kan du forsætte din hverdag, hvor du slap. Effekten er dog midlertidig og afhængig af, hvilken metode man benytter.

Filler består af sterile geler, der er lavet af sukkerstoffet hyaluronsyre. Hyaluronsyre er naturlige bestanddele af hudens bindevæv, og ved at forøge mængden af syren kan vi udglatte furer og rynker.

Filler er dermed ikke skadeligt for kroppen. Gelen indsprøjtes i huden ved furerne og dermed hæves fordybningen i huden, og rynker udglattes.

Ved en indledende konsultation gennemgår vi dine specielle ønsker og sætter dig grundigt ind i hele forløbet.

Hos REFINE har vi stor ekspertise og lang erfaring med korrektion af kindben, fylde i kinderne, læbeforstørrelse og læbefyldninger.

VI BRUGER JUVEDERM FILLER.

Lad os høre dine forventninger til behandlingen med fyldige kinder og korrektion af kindben

Før vi starter behandlingen, begynder vi altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge. Det er vigtigt, at vi kender dine forventninger og præferencer, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Her får du samtidig muligheden for at stille lægen alle de spørgsmål du måtte have. 

Hos REFINE er speciallægerne eksperter i botox og filler behandlinger – herunder korrektion af kindben og fylde i kinderne, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling som du får hos os.

Har du spørgsmål til behandlingen med fyldige kinder og korrektion af kindben, ønsker du at booke tid til en gratis konsultation eller andet, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. 

Gratis forundersøgelse


Behandlingen begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge.

Klik her for at booke en tid

Bliv ringet op

FÅ EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

BESTIL TID HER

You have Successfully Subscribed!