V-SHAPE


Hvor mænd visuelt set bør have en firkantet ansigtsform, virker det for kvinder mere harmonisk at have et hjerteformet ansigt, også kaldet V-shape.

Hos REFINE arbejder vi ofte med klienter, der ønsker en V-shape behandling, og det foregår således, at vi korrigerer ansigtsformen ved f.eks. markering af kindben via filler eller botox samt eventuel reduktion af forstørret tyggemuskel for at skabe den ideelle V-shape og et mere æstetisk og feminint look.

Vores speciallæger vil under konsultationen finde frem til den type behandling der passer til netop dit ansigt. Baseret på dine ønsker, finder lægen frem til det resultat, som giver det mest naturlige og harmoniske udseende for dig.

Lad os høre dine forventninger til behandlingen med V-shape

Før vi starter din behandling på klinikken, begynder vi altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge. Det er vigtigt, at vi kender dine forventninger og præferencer, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Ikke to mennesker er ens, og det er vigtigt at ansigtet tilses, før behandlingen startes. Derudover får du mulighed for at stille lægen alle de spørgsmål du måtte have til V-shape behandlingen.

Hos REFINE er speciallægerne eksperter i at korrigere ansigtformen, så den passer til netop dig og du får det mest harmoniske og flotte resultat. Du kan derfor være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling, som du får hos os.

Har du spørgsmål til V-shape behandlingen, ønsker du at booke en gratis tid til konsultation eller andet, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Gratis forundersøgelse


Behandlingen begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge.

Klik her for at booke en tid

Bliv ringet op

FÅ EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

BESTIL TID HER

You have Successfully Subscribed!