Om os


Refine er en innovativ kosmetisk speciallægeklinik med særlige kompetencer indenfor øjenkirurgi. Vores team består af højtuddannede speciallæger fra øjenafdelinger her i landet, og fokus i alle behandlinger er ansigtsæstetik, harmoni og balance i ansigtstræk.

Vi arbejder professionelt på klinikken og vores team er ungdommeligt, veluddannet, kompetent og certificerede i alle behandlinger. Vi sørger altid for at være up-to-date med de nyeste teknikker og deltager i kurser i både ind- og udland.

Vores værdier:
Loyalitet, faglighed, nærvær og viden er afgørende for et godt resultat. Derfor tilrettelægger vi behandlingen i tæt samarbejde med dig som klient. Det tætte samarbejde er vigtigt både for os og vores klienter.

Behandlingerne udføres af speciallæger og specialuddannede sygeplejersker.

TEAM REFINE

Teamet består af veluddannede og erfarne behandlere, der alle er registreret hos Sundhedsstyrelsen.

PETER KOFOED, MD, PHD, FEBO
Øjenkirurg og Speciallæge i øjensygdomme

Peter Kofoed er uddannet læge fra Københavns Universitet og har fået sin speciallægeuddannelse på øjenafdelingerne på Glostrup og Frederiksberg Hospital.

Peter Kofoed har under og efter sin uddannelse haft som mål at opnå et højt fagligt niveau, hvilket bl.a. har resulteret i, at han en PhD grad og er forfatter på flere internationale publikationer. Han har endvidere arbejdet og haft ophold på andre afdelinger i både ind- og udland for at få de bedst mulige kompetencer.

Peter Kofoed har qua sin faglige interesse undervist medicinstuderende på Københavns Universitet, og er aktuel beskikket censor ved den medicinske øjen-eksamen ved Københavns Universitet.

Peter Kofoed har mangeårig bred øjenkirurgisk erfaring og driver og ejer sin egen øjenklinik i Hvidovre, som er udrustet med det nyeste moderne udstyr til diagnosticering og behandling af medicinske og kirurgiske øjensygdomme.

SHAKIL AHMED, MD, FEBO
Øjenkirurg og Speciallæge i øjensygdomme

Shakil Ahmed er uddannet læge fra Københavns Universitet og har fået sin speciallægeuddannelse på øjenafdelingerne på Rigshospitalet og Frederiksberg Hospital.

Shakil Ahmed har under og efter sin uddannelse haft som mål at opnå et højt fagligt niveau, hvilket bl.a. har resulteret i, at han er medforfatter på flere internationale publikationer. Han har endvidere arbejdet og haft ophold på dels andre øjenafdelinger, bl.a i Holstebro hvor han var konstitueret overlæge, samt haft ophold på andre specialer for at få de bedst mulige kompetencer.

Shakil Ahmed har qua sin faglige interesse undervist medicinstuderende og er aktuel beskikket censor ved den medicinske øjen-eksamen ved Københavns Universitet. Han er endvidere censor ved den fælles europæiske øjen-eksamen for kommende øjenlæger i EU.
Shakil Ahmed har mangeårig bred øjenkirurgisk erfaring og arbejder til daglig på øjenafdelingen på Region Sjællands Universitetshospital, hvor han udfører øjenoperationer.

AKHLAQ AHMED, MD
Uddannet læge fra Københavns Universitet.

Bred medicinsk og kirurgisk erfaring fra flere hospitalsafdelinger herunder Rigshospitalet samt Århus Universitets hospitals øjenafdeling.
Akhlag deltager kontinuerligt i internationale kurser og konferencer indenfor den kosmetiske branche.

Akhlaq er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandling med Botulinum Toksin og ikke-permanente fillers.

Akhlaq er medlem af lægeforeningen.

KONTAKT OS

Refine – Hvidovre

Hvidovrevej 137 1. sal
2650 Hvidovre

Tlf. (+45) 31 74 22 74
kontakt@refineklinik.dk

CVR: 39173638

Mandag – torsdag kl. 9:00-20:00
Fredag kl. 9:00-18:00
Lørdag kl. 9:00-17:00

Refine – v. Kongens Nytorv

Palægade 7 3. sal
1261 København K

Tlf. (+45) 31 74 22 74
kontakt@refineklinik.dk

CVR: 39173638

Mandag – torsdag kl. 9:00-20:00
Fredag kl. 9:00-18:00
Lørdag kl. 9:00-17:00

FÅ EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

BESTIL TID HER

You have Successfully Subscribed!